Tietosuoja

Tietosuoja

Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Cosechassa ei koskaan kysytä (eikä tallenneta);

  • Henkilötunnusta
  • Pankkitietoja (luottokorttinumeroita tai -tietoja, käyttäjän salasanoja pankkipalveluihin tms.)
  • Sähköpostilla, puhelimitse tai asiakaspalveluchatissa käyttäjän salasanaa palveluun
  • Muita arkaluonteisia tietoja henkilöstä

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä palveluun ennen tilausta tai tilauksen jälkeen.
Rekisteröitynyt asiakas voi tämän lisäksi vielä tilata erikseen ilmaisen uutiskirjeen, joka lähetetään enintään kerran kuukaudessa.

Sivustolla käytetään evästeitä, lisätietoja täällä.

Henkilötietolain (524/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste
Laadittu 28.7.2011

Cosechan rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä ja -hoitaja
Cosecha / SULObags
Mirka Teerikangas
Jyrkkälänkatu 2 M 302
20210 TURKU
aspa@cosecha.fi
Puh. 029 170 2010 (0,08 € / min + pvm / mpm)

Rekisterin nimi
Cosechan asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Rekisterissä olevia tietoja käytetään tilattujen tuottieden palveluiden toimitukseen ja laskutukseen, asiakaspalvelun suorittamiseen, markkinointiin mikäli asiakas myöntää tähän luvan, mahdollisten ongelmatilanteiden selvitykseen ja palvelun kehittämiseen. Asiakas voi halutessaan rekisteröityä Cosechan verkkokauppaan, mutta tilauksen teon kannalta se ei ole välttämätöntä.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Cosechan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Cosechan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin.
Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämisä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Cosechan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.
Rekisteröityneelle asiakkaalle voidaan lähettää hänen suostumuksellaan uutiskirje enintään kaksitoista (12) kertaa vuodessa, kuitenkin enintään kerran (1) kuukaudessa.

Rekisterin sisältämät tiedot
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Ostoskorit
  • Suostumus sähköpostimarkkinointiin
  • Suostumus tekstiviestimarkkinointiin
  • Kirjautumistiedot

Asiakas voi myöhemmin peruuttaa maksutta sähköposti- tai tekstiviestimarkkinoinnin joko sähköisestä uutiskirjeestä tai ilmoittamalla tästä kirjallisesti aspa@cosecha.fi.
Rekisterissä olevat tiedot poistetaan asiakkaan pyynnöstä, poistopyyntö on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla aspa@cosecha.fi.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaan ilmoittamat tiedot. Toiminnassa kertyvät tilaustiedot.

Tietojen luovutus
Tietoja ei luovuteta Cosechan ulkopuolelle.
Tietoja ei luovuteta EU- tai ETA- alueen ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

Rekisterin suojaus
Rekisteriä tai sen tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Cosechan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Cosechan salasanasuojatulla SLL-tekniikalla suojatulla palvelimella.

Henkilötietojen tarkastusoikeus
Rekisteriin merkityllä henkilöllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot kerran vuodessa maksutta. Rekisteritietoja tarkastavan tulee olla yhteydessä rekisterinpitäjään ja toimittaa pyyntö kirjallisena. Rekisteritietoihin voi tutustua paikan päällä tai ne voi halutessaan saada tulosteina itselleen. Rekisteritietojaan tarkastava voi toimittaa tietosuojavaltuuten tietojentarkistuslomakkeen rekisterinpitäjälle allekirjoitettuna. Rekisteritietoja annetaan vain henkilöille, jotka ovat merkitty rekisteriin. Rekisterin tietoja ei voi tarkastaa esimerkiksi aviopuoliso.
Tietosuojavaltuutetun lomake

Tietojen päivitys
Asiakas voi päivittää omia tietojaan verkkopuodissa “Omat tiedot” -toiminnon kautta. Asiakas voi myös pyytää tietojen päivittämistä asiakaspalvelusta soittamalla rekisterinhoitajalle tai sähköpostitse aspa@cosecha.fi.